Beauty

Beauty Musthave of the week: hippe scheeritems

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Tijd dus om iedere week dé beauty musthave van de week te presenteren op Fashionscene.nl!

Deze week concentreren we ons even niet op onszelf. Morgen is het vaderdag en aangezien we onze vaders ook graag goed voor de dag zien komen, pakken we dan onze kans om hem een duwtje in de goede richting te geven. 

mooi scheermerk

Scheren is allang niet meer de duffe bezigheid waar veel mensen al snel aan denken. Tegenwoordig kan het juist heel stylish door middel van een luxe ritueel. Mr Maroosh introduceert natuurlijke scheerproducten van hoge kwaliteit met speciale geuren. De nadruk ligt op de ambachtelijke kant van het scheren; niet meer met snelle mesjes dus! 

scheermerk barbier shop

Je kunt je vader verwennen met één van de twee nieuwe cremes:

Take a seat; Deze crème is gewaagd en mannelijk en bevat hout- en leerachtige geuren (zoals je zal ruiken als je in een barbiersstoel zit. De Come On In crème is geinspireerd op de binnenkomst bij de barbier. De crème is fris en heeft een warme noot. 

Je kunt de crèmes online kopen via de website van Mr Maroosh, maar ook bij Denham, Barber Property Of... en het Haagse Sjaak Hullekes. 

Deel dit artikel
Back to top