Beauty

Getest: Modellenhuidje door Philips VisaPure?

Het huidje van een topmodel? Dat betekent veel verzorgen, een goede foundation maar vooral: boenen! Naja, wel zachtjes natuurlijk. Philips heeft er zelfs een speciale tool voor ontwikkeld: de VisaPure. En natuurlijk testte Fashionscene's Esmée die uit! 

Waarom we zo nieuwsgierig waren naar dit product? Het apparaat belooft je gezicht 10x beter te reinigen dan dat je met de hand kunt. En dat in één minuut. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn toch?

visapure

Hoe het werkt? Het VisaPure apparaat is uitgerust met de unieke 'double motion' technologie, waardoor zowel draai als trilbewegingen zachtjes make-up, dode huidcellen en ander vuil van de huid verwijderen. Dat heeft niet alleen een superschone huid als resultaat, je verzorgingsproducten  worden ook beter opgenomen. 

Het apparaat is allereerst erg mooi, niet gek dus dat het de Product Design Award 2013 heeft gewonnnen.. Niet heel vervelend om hem op je badkamerplankje te zetten!  

Hoofdredacteur Esmée testte het apparaat: "Tijd voor de test. Ik zet de VisaPure op mijn wastafel, maar bedenk me tijdens het douchen dat ik hem daar ook gewoon onder kan gebruiken. Zelf kies ik voor een wasgel van Dr. van der Hoog die ik gebruik voor de VisaPure. Ook ga ik voor het extra zachte opzetstukje, omdat mijn huid gevoelig is. Binnen een minuut is de klus geklaard! Ik kan kiezen tussen twee snelheden en ga voor de snelle stand. Voor het reinigen had ik al geen make-up mee op, dus nieuwsgierig kijk ik of het witte borsteltje vies is geworden. Maar bij mij is dat niet het geval. Vervolgens neem ik met een washandje mijn gezicht af, zodat alle reiningingsgel wordt verwijderd en dan schrik ik! Mijn washandje is gewoon bruin! Er zit blijkbaar nog heel wat viezigheid op je gezicht, ondanks dat je je make-up er braaf afhaalt. Na een paar dagen begin ik goed verschil te merken. Mijn huid is een stuk zachter en ik heb ook minder last van pukkeltjes. De batterij gaat ook lang mee; als je hem twee keer per dag gebruikt, doe je er twee weken mee. Ideaal voor op vakantie!"

philips visapure

Er zijn drie verschillende opzetborsteltjes:
- Normale huid; voor elk seizoen, voor elk huidtype en 's ochtends en 's avonds te gebruiken, € 8,99
- Gevoelige huid; voor de gevoelige en geïrriteerde huid, € 10,99
- Peeling; verwijderd dode huidcellen en maakt de poriën vrij, voor twee keer per week, € 15,99

De Philips VisaPure (roze) inclusief twee opzetborstels (normale en gevoelige huid) kost € 159,99 en is vanaf april te koop. Er is ook een blauwe variant te koop, deze heeft één snelheidstand en daar krijg je één opzetborstel (doe je zo'n drie maanden mee bij dagelijks gebruik) bij, deze kost € 129,95.

Deel dit artikel
Back to top