Fashion

New Collection: Perfect All Stars are imperfect!

Ken je dat, je hebt nieuwe All Stars en ze zijn veel te wit! Je probeert ze door met je zolen over de witte neuzen te wrijven wat viezer te maken, maar je zult ze toch echt veel moeten dragen wil je ze de mooie gedragen look geven. Converse snapt ons gelukkig! Het merk brengt daarom de Converse All Star Well Worn collection uit. Wij zijn fan! 

De collectie All Stars heeft super leuke kleuren, maar het allerbelangrijkst; ze zijn voorzien van wat dirt op de neus en de zool en de stof is al lekker soepel gemaakt. Zodat het lijkt alsof deze All Stars al een tijdje gedragen zijn. 

Gedragen all stars collectie

Fashionscene's hoofdredacteur Esmée kan niet wachten op haar eerste Chuck Taylor All Star Well Worn paar: "Ik draag al sinds de brugklas All Stars. Op de middelbare school waren de afgedragen paren al veel stoerder dan de schone nieuwe sneakers. Dus we bewerkten de zolen en neuzen van onze All Stars met stift en schreven lieve berichtjes op de sneakers van vriendinnen. Ik doe mijn All Stars pas weg als het rubber gaat scheuren, dus ik doe met een paar echt jaren! Maar de eerste maand vind ik ze niet zo mooi als dat ze twee jaar oud zijn. Dan weet ik van iedere vlek en scheur waardoor hij er op is gekomen; meestal door een geweldig festival, urenlange shopsessies in het buitenland of op wilde vakanties met vriendinnen. Doe mij maar direct zo'n All Star Well Worn paar!" 

all stars well worn collectie


Proudly Imperfect: de collectie
De Well Worn collectie heeft bovenstaande 'worn' sneakers met viesgemaakte zolen en neuzen en zachtgemaakte stoffen, maar ook vier 'Well Worn Premium' sneakers met meegewassen zool en een sneaker met studs.

Dit zijn onze favorieten uit de collectie, wat is jouw favoriete sneaker?

well worn all starswell worn all stars
Stellar, € 84,95 (links), Drizzle, € 84,95

well worn all starswell worn all stars
Chilipepper, € 99,95 (links), Aqua, € 99,95
well worn all starswell worn all stars
Blue, € 99,95 (links), Pink, € 99,95
well worn all starswell worn all stars
Butterscotch, € 84,95 (links), Turtledove, € 84,95


Ons nieuwe motto? Shoes are boring, wear sneakers! Bekijk deze video en zie zelf waarom!

Kijk voor meer kleuren op www.converse.nl en wil je je eigen paar shoppen? Dat kun je hier doen zonder verzendkosten*!


*Vanaf 40 euro gratis verzenden

Deel dit artikel
Back to top