Fashion

Cara Delevingne over Rihanna

Niemand kan meer om de Cara Delevingne heen. De 20-jarige Britse is hét model van dit moment en wordt zelfs de nieuwe Kate Moss genoemd. Niet zo gek ook, als je kijkt naar haar CV. Cara liep dit seizoen namelijk meer dan dertig (!) shows en was als constante factor op de catwalks in New York, Londen, Milaan en Parijs te zien, waar ze backstage ook nog even tijd vrij maakte voor een Harlem shake met collega Jourdan Dunn .

Cara Delevingne
Cara backstage tijdens NYFW

I keep myself going door te proberen niet te veel sterke drank te drinken, veel water de drinken en gezond te eten,” verklapt Cara aan de Britse Grazia. Toch is het model ook toe aan rust. “Wanneer ik klaar ben met fashion week wil ik op vakantie. Ik moet leren om te relaxen.

Na haar drukke werkdagen wordt Cara ook regelmatig in het uitgaanscircuit gespot. Met Rita Ora en Rihanna als nieuwe beste vriendinnen gaat het model heel wat feestjes af. Zo zat Cara front row tijdens Rihanna’s modeshow voor River Island en ging ze daarna met de zangeres stappen.

Cara Delevingne
Cara met vriendinnen Rihanna en Rita Ora

Ik ontmoette Rihanna twee jaar geleden toen ze hier optrad,” vertelt Cara. “En daarna zong ze bij de Victoria’s Secret show en zijn we met elkaar opgetrokken. Ze past op me wanneer ik naar LA ga. Ze is de beste, ze is zo’n lieve, down-to-earth girl. Ze heeft niet veel vriendinnen, maar wij hebben veel gemeen. Ik denk dat weinig meiden haar begrijpen.”

Wat vind jij van Cara?

Deel dit artikel
Back to top