Fashion

Fashionscene Test: de 'Perfect Shape' jeans

De ideale jeans. Het is een missie die ons eeuwig blijft uitdagen. Want zijn we niet allemaal op zoek naar die jeans die je slank maakt, je billen mooi rond en niet te klein en niet te groot én die ook nog eens lekker zit. Fashionscene's hoofdredacteur Esmée heeft hem gevonden!

"Ik zal maar meteen bekennen, ik geloof niet zo in de ideale jeans. Met keihard trainen en gezond eten moet je er voor zorgen dat jouw benen en billen er in iedere jeans goed uitzien. Maar ik weet ook uit ervaring dat dat zelfs niet altijd helpt. Oke, ik heb de minimaat jeansmaat, maar ik heb ook mini-billen en korte beentjes. Tijd voor een jeans-test!"

Het Italiaanse merk Fornarina belooft de perfecte jeans uitgevonden te hebben. De Fornarina Perfect Shape jeans zou niet alleen mooi zijn, maar is ook voorzien van een technologie die er voor zorgt dat je silhouet  er op haar best uit komt te zien. Hoe? Fornarina heeft de 'Recall in Shape' technologie ontwikkeld, waardoor de jeans twee keer zo elastisch zijn dan alle andere ultrastretch stoffen die op de markt zijn.

fornarina perfect shape test

Even testen...

"Kijk, van dit soort persberichten word ik vrolijk. De jeans komen niet alleen in mooie spijkerstof-kleuren, maar ook in bijvoorbeeld 'mud' en 'peach'. Ik kies toch voor een 'normale' spijkerstof, want ik wil testen of deze jeans echt zo stretchy en zacht is! En ja hoor! De jeans zit bijna als een legging, maar zakt absoluut niet af. Ik heb een bescheiden derrière en ik moet bij het aanschaffen van een broek altijd opletten dat deze niet 'plat' wordt gedrukt. In deze jeans is dat absoluut niet het geval. De test is geslaagd!"

De Perfect Shape jeans van Fornarina ligt nu in de winkel. Bij aankoop van een Perfect Shape jeans krijg je een schattig tasje én perfecte benen en billen...

fornarina perfect shape jeans
Deel dit artikel
Back to top