Beauty

Beautybox glamour

De feestdagen staan alweer bijna voor de deur. Dat betekent: gezelligheid met vrienden en familie, lekker eten, leuke cadeaus maar vooral ‘extra goed voor de dag komen’. Hier kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarom helpt Beautybox jou alvast bij het creëren van een feestelijke look. Het thema deze maand is GLAMOUR.

Glamour staat voor: verzorgend, stralend, schoonheid en stijlvol. Dat is wat Beautybox deze maand wilt uitstralen. Met de producten uit de box zul jij je op en top vrouw voelen. Van je haar tot je huid en van je ogen tot je nagels zul jij verwend worden!

Wij kregen de box binnen deze maand en pakten hem voor je uit!

Extra leuk: in deze box zit een aantal vouchers met mooie aanbiedingen die je kunt gebruiken als cadeau-idee voor de feestdagen. 
 

Dit zat er in de glamorous Beautybox:
 


Pupa Milano - VAMP! mascara 

Laat je wimpers tijdens de feestdagen goed tot zijn recht komen met de mascara van Pupa Milano. Deze mascara geeft je wimpers een overdreven en absoluut vollere oogopslag. Creëer direct het effect van valse wimpers. Wij zijn zeker overtuigd!

Waarde Full size € 16,95 


Wij laten jullie graag kennismaken met de nagellakken van Wet ’n Wild. Laat je nagels deze feestdagen niet onopgemerkt.


Wet 'n Wild  - MegaLast Nail Color & Wild Shine Nail Color Superlooks

Deze fantastische nagellak is niet alleen longlasting, maar door een speciale formule met een mineraal- en calciumcomplex maakt deze lak je nagels ook nog eens sterker en gaat het verkleuring tegen. Probeer het zelf! 

Waarde FULLSIZE € 4,95 

WILD SHINE NAIL COLOR SUPERLOOKS  

Het Wet 'n Wild Wild Shine Nail Color assortiment biedt een regenboog aan kleuren; van heel subtiel en natuurlijk tot lekker knallend en opvallend. Laat je nagels maar shinen!

Waarde FULl SIZE € 3,95

Superlooks - Eye liner pencis (goud en zilver)

Superlooks is hét cosmeticamerk met een uniek ‘total look’ concept dat de mooiste make-up looks voor alle gelegenheden voor jou samenstelt. Deze unieke make-up potlood is multifunctioneel. Zo kan de potlood fungeren als oogschaduw, oogpotlood, lippenpotlood of als basis voor lippenstift. Met de GLAMOUR kleuren zilver en goud maakt het jouw look voor de feestdagen helemaal af!

Waarde Full size € 6,95 per pencil

Syoss -  Heat-Protect Styling-Spray

Föhn of steil jij dagelijks je haar? Dan komt dit product goed van pas. Dit haarverzorgingsproduct beschermt jouw haar tot wel 200 graden tegen de hitte van een föhn of steiltang, vermindert pluis en maakt het haar glad. Syoss Heat-Protect Styling-Spray geeft jou het gevoel alsof je net terugkomt van de kapper. Ideaal voor een feestje! 

Waarde Full size € 5,99

 

Sans Soucis - Moisture Aqua Benefits 24 Hour Care

Sans Soucis Moisture Aqua Benefits 24 Hour Care is een echte aanrader. Deze crème voorziet jouw huid intensief van vocht. Droogtelijntjes en rimpels worden zichtbaar zachter. Met Sans Soucis geef jij jouw huid de stralende verzorging die het verdient. Geschikt voor ieder huidtype. 

Waarde Full size € 26,50

 

Maria Galland Paris - 410- Crème Minceur Modelante

Verwen je lichaam op en top met deze heerlijke, romige en modellerende crème van Maria Galland. Dit product is ideaal voor de totale en weldadige verzorging van het lichaam. Het voorkomt de vorming van nieuwe vetcellen, de huid wordt steviger en voorzien van nieuwe energie. 

Waarde Full size € 69,- 

beautybox

Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Word dan nu lid en ontvang iedere maand zo’n box. Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor 14,95, inclusief verzendkosten, krijg je deze box met heerlijke producten thuisgestuurd. Wees er snel bij en ontvang de november-editie.

 
De inhoud van de Beautybox kan verschillen per abonnee.
Deel dit artikel
Back to top