Fashion

Photo: Brad Pitt voor Chanel No.5

In mei werd bekend dat Chanel No.5 voor het eerst voor een man zou gaan als het gezicht van het iconische parfum. En niet zomaar een man, nee het ging om Brad Pitt. Tot de dag van vandaag is deze roddel nooit bevestigd, maar nu hebben we het allereerste behind-the-scenes beeld!

We geven toe: het is een beetje karig één foto, maar over minder dan 2 weken krijgen we de complete Chanel No.5 campagne met Brad Pitt te zien. De print advertenties, geschoten door Sam Taylor-Wood, zullen in de november edities te zien zijn, terwijl de commercial, geregisseerd door Joe Wright, vanaf 15 oktober te zien zal zijn!

Andrea d’Avack, voorzitter van Chanel Beauty & Fragrance, vertelt over de commercial en de keuze voor een man als het gezicht van Chanel No.5: "Wij zijn van mening dat parfum een verleidingsspel is tussen een man, een vrouw en de parfum en we vertalen deze opvatting door de kijker het idee te geven dat Brad  tegen een vrouw spreekt, maar uiteindelijk blijkt het de parfum te zijn tegen wie hij kletst..." Wij zijn benieuwd...

Deel dit artikel
Back to top