Fashion

Anna Wintours outfit voor Sarah Jessica Parker

Een tijdje geleden meldden we al dat Sarah Jessica Parker een tijdelijke rol heeft gekregen in de Amerikaanse hitserie Glee. En niet zomaar een rol. SJP speelt een Vogue redacteur en niemand minder dan Anna Wintour neemt de styling op zich.

Als we het werk van Anna Wintour willen zien, kunnen we een Amerikaanse Vogue openslaan. Als we haar kledingsmaak beter willen kennen, kunnen we haar outfits bekijken. Maar tóch zijn wij heel benieuwd hoe Miss Wintour een persoon als Sarah Jessica Parker aan zal kleden.

Sarah Jessica Parker speelt Vogue.com redacteur Isabelle in Glee, wel een redacteur met een Lanvin-ketting zoals we zien. Waar de jurk van is, is niet helemaal zeker. Er wordt gefluisterd dat haar jurk van het upcoming label Faster Than Paris is. Een merk dat opgezet is door Tracy L. Cox, een stylist die in het verleden voor Patricia Field werkte, dé stylist van Sex and the City. De armband die Sarah, of moeten we zeggen Isabelle, draagt is eigenlijk een ketting: van Delfina Delettrez.

kleding Sarah Jessica Parker anna wintour

Glee-collega Ryan Murphy twitterde bovenstaande foto

Wat vind jij van de outfit so far?

Deel dit artikel
Back to top