Fashion

Shop je najaarsgardrobe!

De herfst komt er weer aan en het is dus tijd voor een compleet nieuwe herfst-wintergarderobe! WE Fashion heeft natuurlijk ook weer een compleet nieuwe najaarscollectie en die valt bij ons zeer goed in de smaak!

Wat vind je in de WE collectie? Mooie vloeiende stoffen die het lichaam volgen, de on trend kleur donkerrood en natuurlijk de bekende herfstkleuren zwart en grijs. WE heeft sowieso goed gekeken naar de trends van dit moment, want in de collectie zien we ook veel prints. T-shirts zijn bedrukt met uitvergrootte foto's van de natuur, bijvoorbeeld van tijgerkoppen, landschappen en uilenogen!

We najaarscollectie

We najaarscollectie

Voor klassieke items kun je ook bij WE terecht. Bijvoorbeeld voor een fijne skinny, een elegante trenchcoat, Chanel-achtige tweedjasjes en een soepvallende wijnrode jurk. Daarnaast zien we de laagjestrend terug. Combineer bijvoorbeeld chiffon en voile met grovere materialen als tweed en denim. Draag een romantische strikblouse onder een corduroy blazer. Stoer en vrouwelijk tegelijk!

we fall winter 2012

we najaarscollectie
 
Koop nu online met 10% korting!
Shop nu je favoriete items op de webshop WEfashion.com, daar wordt de collectie dagelijks aangevuld! Wanneer je de actiecode STYLE79 invoert, krijg je nu 10% korting op de Women collectie t/m 19 augustus! Deze code vul je in bij je winkelmand voordat je afrekent. De webshop van WE heeft ook vaak kortingsdeals en leuke winacties op Facebook. Like WE Fashion op www.facebook.com/we.netherlands om op de hoogte te blijven.
 
Met welke WE items ga jij je herfstgarderobe vullen?

Deel dit artikel
Back to top