Fashion

Krystl geeft exclusief concert in WE Store

WE Fashion is dit voorjaar gestart met een nieuwe campagne. Echte, inspirerende mensen worden gefotografeerd in hun eigen omgeving. In de campagne is gekozen voor authentieke karakters waaronder Krystl. Op 21 mei geeft de zangeres een concert in de WE Store in Amsterdam, waarvoor wij 1x2 kaarten mogen weggeven.

De individuen die te zien zijn in de campagne, tonen hun eigen stijl in hun leefomgeving. Modefotograaf Marc de Groot heeft in samenwerking met styliste Venus Waterman, de knappe koppen vastgelegd die mensen zouden moeten inspireren. De real people variëren van barman tot filmmaker of illustrator.

Eén van de karakters van WE Fashion is Krystl, een Nederlandse singer- songwriter. Haar debuutalbum verschijnt de eerste week van mei. WE Fashion gaat met een speciale caravan én met Krystl on tour door Nederland en België. Hiernaast treedt Krystl op 21 mei op in de WE Store Amsterdam Leidsestraat, bij dit exlusieve concert mogen maar 25 mensen aanwezig zijn.

krystel we collage real people

Singer-songwriter Krystel en de andere real people

Wil jij aanwezig zijn bij dit toffe privé concert? Ga dan naar de Fashionscene Facebook en geef aan waarom jij erbij wil zijn. Wij mogen twee kaarten voor Krystl bij WE Fashion weggeven. Go!

(Tekst: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top