Fashion

Victoria Beckham: de naakte Glamour redactrice

We wisten dat Victoria Beckham de very important September issue cover zou versieren bij Glamour, maar we wisten nog niet de fijne kneepjes van deze samenwerking. We zien tiara-dragende Posh niet alleen naakt in een bubbelbad op de cover, maar ook krijgen we antwoord op vragen.

Het inhuren van Posh is een hele goede zet sinds maart een bestseller was (waar Beckham ook schitterde op de omslag).

Victoria Beckham september issue Glamour

De lovely VB was erg betrokken met het hele proces en nam haar werk erg serieus- ze noemde zichzelf een “control freak” en stond zelfs eerder op voor ochtend conference belletjes voor het magazine. Posh: “Ze zijn erg open voor al mijn ideeën, bijvoorbeeld dat ik actrice Lily Collins wil showen zonder te veel photoshop. Ik heb een sterke visie over wat ik leuk vind en dit is cool met een edgy randje.” Verder dan Lily brengt ze ook een verhaal over de Britse band The Wanted omdat haar kinderen zo'n fan zijn. Ook hebben we gehoord dat “Guy of the Month” niemand minder dan David Beckham zal zijn. Wat attent van haar om hem te delen met ons allen! 
 
Ze scoorde ook haar eigen editorial en interview:

Victoria Beckham September issue Glamour

Victoria’s don’ts list:
"Bootschoenen (tenzij je designer Alber Elbaz bent of op een boot zit), Bermuda shorts, neusringen, Crocs en American tan panty’s (dat is een nude panty voor jullie)."

Waarom ze nooit lacht:
"Weet jij het? Weet ik het? Vroeger lachte ik altijd op foto’s. Ik denk dat gestopt ben met lachen toen ik begon met mode. [lacht] Mode heeft mijn lach gestolen. Ik heb deze persoonlijkheid gecreëerd. En ik zeg niet dat ik mijzelf ben, maar dit is niet de hele ik."

Baby nummer vijf:
"Ik zeg nooit nooit tegen nog een baby. Het is een hele opgave, een carrière, familie, drukke man. Maar ik zeg nooit, nooit!"
 
Wil je VB in actie zijn als fashion editor en cover model? Bekijk hier de video:


 
Wij zijn er zeker van dat deze issue snel uit de schappen verdwijnt en jullie?

Deel dit artikel
Back to top