Fashion

Beachlife badmode laat je wegdromen naar een zomers paradijs

De zomer laat nog steeds op zich wachten en in plaats van zonnestralen op ons gezicht, moeten we de regendruppels incasseren. Toch Is het belangrijk om een mooie beach look klaar te hebben liggen. Het Nederlandse badmodemerk Beachlife helpt je daar een handje bij.

Beachlife

staat bekend om haar complete mix & match strandmodecollectie van Nederlands design. Ze kenmerken zich door het gebruik van frisse, zelf ontworpen prints, trendy uni-kleuren en een goede pasvorm. De bikini’s zijn uitgewerkt in de cupmaten B tot en met F en omvang 36 tot en met 44. Voor ieder wat wils dus.
 
De Beachlife zomercollectie voor 2012 laat je wegdromen naar een warm paradijs met haar beach fashion collectie in natuurlijke rustige kleurencombinaties in nine iron, adriatic blue, electric green, bright rose en bright white. Nonchalante organische prints uit de natuur in mooie pastels gaan hand in hand met abstracte bloemenprints in felle kleuren. Pauwenveren, lelies en de golven van de oceaan zijn als uitgangspunten genomen bij het ontwerpen van de prints. 

Zie hier de collectie van SS2012:










Beachlife SS2013

Beachlife drukt haar stempel op het bohemien leven voor de zomer van 2013. Grenzeloos genieten is een belangrijke boodschap van deze mix en match collectie die ontwopern is vanuit twee wereldwijde inspiraties: Arabic Dreams en Wild West Religion.


 
Naast de badkledingcollectie heeft Beachlife vrouwelijk strandjurkjes, een lekker zittende jumpsuit, hippe transparante tops en een strandtas ontworpen. Deze bohemienlook maakt je compleet met subtiele accessoires en een nonchalante hairdo. 

In welke beachlook zie jij jezelf aan het strand liggen?

Deel dit artikel
Back to top