Fashion

Yvonne Kwok wint Lichting 2012

Donderdagavond vond tijdens Amsterdam Fashion Week weer de Lichting show plaats. Lichting 2012 bracht net zoals voorgaande jaren een fashionshow met de afstudeercollecties van veertien fashion graduates van de Nederlandse modeacademies. Dit betekent een vloed aan modemoois waar het talent vanaf druipt.

Wie was de beste van the bunch? De jury, waar grote namen als Margareta van den Bosch (creatief adviseur bij H&M) en Marieke van Dongen (senior designer bij Raf Simons) in zaten, liet haar keuze vallen op Yvonne Kwok. We couldn't agree more!



De collectie van Yvonne Kwok ging als eerst over de catwalk en stal ook ons hart. Hoewel er meerdere prachtcollecties bijzaten kwam niemand over de eerste indruk die Kwok achterliet heen. Fashionable marionetten in kleurrijke carnavalspakjes waren de looks van Kwok. De combinatie van de nude tinten met de pastelkleuren voelden wij wel en ook de gekleurde lokken van de modellen scoorden punten. Wij kregen een big smile van de feel good collectie van het modetalent.





Zijn jullie het eens met de keuze van de jury?

(Beeld: Team Peter Stigter)

Deel dit artikel
Back to top