Winnen

WIN: 3x Converse All Stars Dainty /VERLOPEN/

Everybody loves Converse All Stars! De tijdloze sneakers zijn überhip en supergemakkelijk te combineren. Vooral ‘s zomers vullen de gekleurde all time favourites het straatbeeld! Nu komt Converse in de zomer 2012 collectie met een nieuw model speciaal voor dames, de Chuck Taylor All Star Dainty,  en wij mogen drie paar weggeven!Chuck Taylor All Star Dainty

De Chuck Taylor All Star Dainty is spiksplinternieuw en vormt de perfecte combinatie tussen de klassieke Chuck Taylor All Star en de Chuck Taylor All Star Slim. Deze sneaker, die uitsluitend voor dames is, heeft een dunne, eenvoudige zool die zorgt voor een vrouwelijke look en tegelijkertijd de iconische stijl behoudt. De All Star Dainty is een musthave voor je zomer- en festival garderobe en is verkrijgbaar in alle klassieke kleuren zoals varsity red, athletic navy, wit, grijs en strawberry pink.

Winnen
Om de new & improved Fashionscene extra goed te vieren, mogen wij maar liefst drie Chuck Taylor All Star Dainty’s weggeven: twee paar in het grijs en één paar in strawberry pink. Wil jij kans maken op deze musthave sneakers? Zorg dan dat je meedoet met de winactie en wie weet sta jij deze zomer op een festival te springen op je nieuwe Dainty’s!
 
Let op! Deze actie is verlopen.
Deel dit artikel
Back to top