Fashion

Kim Kardashian’s huwelijk was een stunt

Kim Kardashian en Kris Humphries gaan scheiden. Hoewel de bruiloft sprookjesachtig leek, was het huwelijk dat duidelijk niet. Kim vraagt (nu al) een echtscheiding aan en dat betekent dat het huwelijk na 72 dagen voorbij is. Die zagen we niet aankomen, of toch wel?

 

Huwelijk

Slechts een half jaar waren ze samen toen Kris op één knie ging voor zijn voluptueuze liefje. Drie maanden later was er een, naar onze mening, over de top huwelijk en nog eens twee maanden later een echtscheiding. Hoewel Kim aangeeft dat de echtscheiding te maken heeft met ‘irreconcilable differences’, doen de geruchten alweer de ronde dat Kim Kris zou hebben gebruikt.  

Kim Kardashian huwelijk

Te mooi om waar te zijn...

Publiciteitstunt

Kim’s verklaring voor de aanvraag van een echtscheiding: “After careful consideration, I have decided to end my marriage. I hope everyone understands this was not an easy decision. I had hoped this marriage was forever, but sometimes things don’t work out as planned. We remain friends and wish each other the best.” We vinden het moeilijk om dit serieus te nemen.

Volgens RadarOnline was het vanaf dag één een afgesproken huwelijk. Kim was op zoek naar een man, omdat het haar droom was om voor haar dertigste getrouwd te zijn. Kris was niet meer dan een kandidaat en ze zou dan ook niet echt gek zijn geweest op de basketballer. Verder gaan de geruchten dat Kim iemand anders zou hebben ontmoet en dat Kris publiekelijk vreemdging. Medelijden hoeven we niet te hebben aangezien Kim en Kris’ huwelijk volledig gesponsord werd en daarnaast 18 miljoen dollar binnenhaalden door onder andere de televisie- en fotorechten van het huwelijk te verkopen.

Kim Kardashian wedding

Kim Kardashian in haar eerste trouwjurk en nog blij met haar hubby.

Kim Kardashian weddingKim Kardashian in jurk twee.

Kim Kardashian weddingDe taart aansnijden in weer een andere jurk.

Vera Wang

Celebrity journalist, Jo Piazza, laat weten dat merken die hebben deelgenomen aan het huwelijk, pissed zijn en daar het recht op hebben.“This wedding was very obviously a publicity stunt and a money grab by the Kardashian family” vertelt Piazza. Vooral voor een gerespecteerde designer als Vera Wang, die haar naam heeft gekoppeld aan ‘het circus’, is dit niet de publiciteit waar ze op zit te wachten. Kim droeg tijdens haar bruiloft drie jurken van de ontwerpster en ook haar bruidsmeisjes en moeder droegen een witte Vera Wang jurk.

Toch denken we niet dat deze publiciteitsstunt Vera Wang schade zal aandoen, aangezien ze de Queen of Bridal is. Ze komt zelfs weg met zwarte trouwjurken!

Kim Kardashian weddingKim en haar bruidsmeisjes, allemaal in Vera Wang en all white.

Kim Kardashian weddingVera Wang doet een dansje met Kims stiefpapa Bruce Jenner.

Maar laten we niet te streng zijn tegen Kim, het gebeurt ons allemaal wel eens dat we trouwen en na twee maanden van gedachte veranderen, toch?

(Door: Daphne)

(Beeld: TMZ)

Deel dit artikel
Back to top