Fashion

Olsen twins ontwerpen schoenen voor charity

De Olsen twins hebben een fashionable manier gevonden om kinderen in nood te helpen. Ze lanceren namelijk een schoenenlijn in samenwerking met schoenenlabel/goede doelen organisatie Toms Shoes. Deze imago opkrikker hebben ze wel nodig, nadat ze gisteren hun collectie vol met bont showden op de New York Fashion Week!

The Row collectie van olsen twins blauwe fur coatThe Row collectie van olsen twins bruine fur coat
De splinternieuwe fall 2011 collectie van The Row, de bekendste modelijn van de Olsen twins, zat vol met bont.

PETA heeft dankzij de meest recente The Row collectie een nieuwe reden om de Olsen twins te terroriseren. De collectie zat namelijk bomvol bont items, en Ashley en Mary-Kate Olsen creëren hiermee opnieuw negatieve publiciteit rondom zichzelf. Gelukkig zet de modische tweeling zich ook wel eens in voor het goede doel. Hun meest recente goede doelen move: ze ontwierpen een exclusieve schoenencollectie voor schoenenlabel/goede doelen organisatie Toms Shoes. Voor elk verkocht paar schoenen, ontvangt een kind in nood nieuw schoeisel. De Olsen Twins x Toms Shoes collectie zal komend najaar in de winkels liggen.

Dat klinkt goed allemaal, we zijn benieuwd naar de uitkomst van deze bijzondere collaboration! Nu nog hopen dat deze The Row collectie hun laatste bontuitspatting was en dat ze hun garderobe vervangen met faux fur...

Olsen Twins tijdens de vogua fashion awards in bont

Ashley en Mary-Kate waren tijdens de Vogue Fashion Awards in 2010 een makkelijk PETA doelwit, met hun furry outifts.


(Tekst: Precilla)

Deel dit artikel
Back to top