Fashion

Lindsay Lohan no-show bij Ungaro

Afgelopen week, tijdens de Paris Fashion Week ging er geen modeshow voorbij of Lindsay Lohan zat op de eerste rij. Maar juist bij die ene show waar iedereen haar verwachtte (Emanuel Ungaro), kwam ze niet opdagen. Sterker nog Lalohan bleek helemaal niets met de nieuwe collectie te maken te hebben.

We zagen Lindsay Lohan frontrow bij onder meer Viktor & Rolf, Kenzo en Galliano. En telkens vroegen we ons af: Waarom is Lindsay bij al deze shows? Moet ze niet nog de laatste bijdragen leveren aan de nieuwste Ungaro collectie? In ieder geval ging iedereen er vanuit dat de modeshow van Ungaro op maandag 8 maart de hoofdreden was van Lindsay’s bezoek aan Parijs. Lindsay was afgelopen jaar namelijk benoemt tot Artistic Advisor bij Emanuel Ungaro en was ook betrokken geweest bij de zomercollectie van het Franse modehuis.

Lindsay op weg naar de show van Viktor & Rolf.

Toen de Ungaro modeshow maandag eenmaal was, bleek Lindsay Lohan echter nergens te bekennen. Ze zat niet op de eerste rij en verscheen na afloop van de show niet op het podium. Hoofdontwerper Estrella Archs bekende die dag dan ook dat Lindsay op geen enkele manier betrokken was geweest bij de herfst/winter collectie van Ungaro.

Of ze helemaal nooit meer iets voor het modehuis zal doen, is echter nog niet bekend. Het feit dat Lindsay wel in Parijs was, maar niet even haar gezicht liet zien bij Ungaro geeft echter wel aan dat het niet helemaal lekker gaat tussen de twee partijen.

Enkele beelden uit de herfst/winter collectie van Emanuel Ungaro.

Dat Lindsay’s input achterwege is gebleven, is overigens helemaal niet erg. Na de rampzalige zomercollectie, vol hartjes, werd de wintercollectie meteen een stuk beter ontvangen. Als je het mij vraagt, zien we Lindsay nooit meer terug bij Ungaro.

(Tess)

Foto's: Style.com

Deel dit artikel
Back to top