Fashion

Britse Elle Style Awards

In Nederland houden we jaarlijks de Elle Style Awards, maar ook in Engeland is deze prijs populair. Gisteravond werden de awards uitgereikt in Londen.

-Naomi Campbell won de grootste prijs van de avond: die van Outstanding Contribution to Style. Het topmodel, dat het overigens nog steeds goed doet, droeg deze prijs op aan haar overleden vriend, mode-ontwerper Alexander McQueen. Naomi kreeg de prijs niet alleen voor haar modellencarriere, ook voor haar inzet voor het White Ribbon Alliance, een organisatie die complicaties bij zwangerschappen bestrijd over de hele wereld.

Een andere winnares: Twilight's Kristen Stewart. Zij nam de Woman of the Year award mee naar huis! Wat een eer....

Andere prijzen gingen naar de zwangere Claudia Schiffer (ze won de Model of the Year) en de tevens zwangere Dannii Minogue (de zus van Kylie), zij kreeg de TV star award voor haar werk voor The X Factor. Carey Mulligan werd Actress of the Year, Colin Firth kreeg de mannelijke versie van deze prijs.

En dan op modegebied: de Elle Editor's Style pick ging naar it-girl Alexa Chung (waar wij ook erg fan van zijn!). De 2010 Style Icons werden... *tromgeroffel*: Mary-Kate and Ashley Olsen. Dik verdiend! (Monique)

Deel dit artikel
Back to top