Fashion

De modestijl van Graziella Ferraro

Graziella Ferraro is één van de bekendste stylisten van Nederland, zo doet ze onder andere de styling voor Hind, Yolanthe en Chantal Janzen. Maar hoe is haar eigen modestijl?

Op haar site vertelt ze: "Een goed gevulde kledingkast hoort ook bij mijn baan. Een voordeel van mijn baan is dat ik vaak kleding kan lenen, voor een feestje bijvoorbeeld. Maar ik krijg ook veel. Om uit te proberen hoe iets staat. En om ermee rond te lopen. De winkeliers vinden het leuk als ik iets draag, dat brengt anderen misschien ook op het idee om de kleding te kopen. En als ik het mooi vind, koop ik het zelf ook weer voor bekende Nederlanders. Nee, miskopen doe ik eigenlijk nooit. Ik weet goed wat mijn klanten graag dragen. En ik ken echt alle maten van iedereen uit mijn hoofd. Zo kan ik altijd iets voor ze meenemen, ook als ik in het buitenland ben, denk ik: zou dit iets voor die of die zijn? Ook zorg ik altijd dat er genoeg keus is, vooral bekende Nederlanders vinden het altijd fijn om te kunnen kiezen, haha!”

Graziella houdt van jeans en leggings, maar ook van een mooi jurkje op z'n tijd. Daarbij is ze echt de queen of accessoires, met veel sieraden, prachtige schoenen en altijd een goed tasje erbij - meestal een hippe clutch. (Monique)

Deel dit artikel
Back to top