Fashion

Chantal Janzen helemaal verliefd

Musicalster Chantal Janzen is weer helemaal gelukkig in de liefde. Na een relatie met Roel Kyvelos heeft Chantal de ware gevonden in haar jeugdliefde.

Wat is nou leuker om na jaren weer je jeugdliefde te zien. Dat overkwam Chantal bij het programma Klasgenoten. Zij ontmoette daar haar huidige vriend. "Wij hebben elkaar bij dat programma opnieuw gezien en daar is de vonk overgesprongen", aldus Janzen . "Ik ken hem echt al sinds de tijd dat ik nog in Limburg woonde. Ik zat toen nog op school en op ballet." Na de show spraken de twee met elkaar af en toen bloeide er iets op.

Chantal weer helemaal verliefd Chantal Janzen'

Denk nu niet meteen dat het huisje, boompje, beestje wordt voor Janzen en d’r nieuwe lover. En ook kindjes zijn nog niet in de maak, ondanks de vele geruchten. "Ik hoor nu in het rijtje thuis waarin ook Linda de Mol voorkomt", grapt Janzen. "Ik ben nu voor het eerst zwanger verklaard en dacht altijd dat ik nooit op zulke geruchten zou reageren. Maar zelfs bij de cast van musical Tarzan werd al gevraagd wanneer er beschuit met muisjes geserveerd zou worden."

Wij wensen Chantal en haar nieuwe vriend veel geluk in de liefde toe.

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top