Fashion

Yolanthe en Wesley Sneijder getrouwd

Yolanthe en Wesley Sneijder zijn getrouwd! Het was de warmste dag in zes jaar toen het lovecouple elkaar het jawoord gaf, maar dat mocht de modepret niet drukken. Yolanthe had tijdens haar trouwweekend zes omkleed momenten met aan top dé trouwjurk waar het allemaal om draaide.

Op zaterdagmiddag wachtten honderden fans en de pers in spanning om een glimp op te vangen van het bruidspaar. Ze lieten even op zich wachten, maar toen de aanwezige gasten hun plek hadden gevonden in de Castelnuovo Berardenga kerk en ook de zussen van Yolanthe binnen waren, begon de menigte te juichen.

In een witte oldtimer liet Wesley zich voorrijden. Hij droeg een pastelblauw zijden kostuum van Rietveld Individuals. Niet alle zijdesoorten zijn geschikt om er een pak van te maken. Daarom is er gekozen voor een speciaal soort zijde, met dit als resultaat. Let vooral op de matchende Shoes!

Wesley Sneijder in trouwkostuum

Terwijl Wesley binnen in de kerk op zijn toekomstige bruid wachtte, kwam een stralende Yolanthe aan in een koets die werd getrokken door zes witte paarden. Ze zag eruit als een prinses en straalde in haar zelfontworpen korsetjurk met een meterslange kanten sleep waar ze twee kledingmaten voor afviel.

Yolanthe in trouwjurk

Samen met haar broer liep ze de kerk in om haar Wesley eeuwige trouw te beloven, maar niet zonder eerst haar jurk aan ons te showen.

yolanthe en wesley sneijder

(Foto's: Bruno Press)

Wat vind jij van de outfits van het kersverse koppel?

(Fashiontwin Evelien)

Deel dit artikel
Back to top