Fashion

Huwelijk van Wesley en Yolanthe in Grazia

Op Fashionscene namen we de outfits die op de bruiloft van Wesley en Yolanthe voorbijkwamen, al uitgebreid onder de loep. Maar ben je benieuwd naar de vijf andere catchy dresses die Yolanthe droeg en wil je weten hoe het lovecouple hun trouwweekend vierde? Haal dan morgen the big wedding issue van het tijdschrift Grazia in huis. Daarin staat een uitgebreid verslag over het huwelijk met exclusieve foto's van het stralende bruidspaar.

Rosanna Kluivert en Mari van de Ven Wesley en Yolanthe

De Grazia ligt vanaf morgen pas in de winkels. Maar wij mochten vandaag al een kijkje nemen in the special wedding edition. Er is ons op het hart gedrukt dat we nog niet teveel mochten verklappen, maar we kunnen jullie toch niet onthouden dat Yolanthe zich, op de openingsavond van haar trouwweekend, hulde in een zalmroze pailletten jurk van Addy van den Krommenacker en het weekend afsloot met een très sexy mini-dress in Moulin Rouge stijl?


Buiten al het modegeweld om, was het een emotionele gelegenheid waarbij stiekem wat traantjes werden weggepinkt. Vooral toen Yolanthe's vriendin het nummer That's how strong my love is van Alica Keys voor haar zong, werden er gevoelige snaren geraakt. Niet alleen bij Yolanthe, maar ook bij haar familie en vrienden die aanwezig waren bij het symbolisch huwelijk op kasteel Monastera.

Ik heb um al! Cover Grazia

Wij hebben 'm al! Maar vanaf morgen is de Grazia te koop in de winkel en boekhandel. Ga jij een exemplaar bemachtigen?

(Fashiontwin Evelien)



Deel dit artikel
Back to top