Fashion

Jort ontvangt honderden steunbetuigingen

Jort Kelder, die nu kampt met een gebroken hart, heeft honderden steunbetuigingen ontvangen op zijn weblog. De man moest afgelopen maandag aanzien hoe zijn vriendin Georgina in het openbaar zoende met een onbekende man…

We weten natuurlijk allemaal dat er afgelopen maandag in RTL Boulevard een filmpje te zien was waarop stond hoe Georgie schaamteloos een onbekende man (waarschijnlijk presentator Pieter van der Wielen) zoende. En het ging er heftig aan toe.

Gelukkig wordt Jort nu overstelpt met berichtjes waarin mensen hem een hart onder de riem steken. "Ze was dus niet de juiste en iedereen verdient de juiste", "Als het echt is, dan bijzonder veel sterkte. Been there, done that en weet dus dat het beter zal gaan", "Waarheid of niet, het is te verdrietig voor woorden dat jullie privéleven schaamteloos te grabbel wordt gegooid", "Zij die zonder zonde zijn, werpen de eerste steen. Hoop dat jullie er samen uitkomen, sterkte."

Is het over en uit?

Verbaan houdt de lippen stijf op elkaar, maar haar manager wil graag dat ze er iets aan doet. "We hebben gisteravond besproken of we met een verklaring naar buiten moeten komen", aldus manager Amber de Vente. "Ze heeft besloten dat ze niet wil ingaan op de verhalen."

Tja, boontje komt om zijn loontje…

(Elisah)

Bron: Novum

Deel dit artikel
Back to top