Fashion

Georgina Verbaan vindt lijk in tuin

Stel je eens voor: je bent net thuis, wil eens lekker in de tuin gaan tuinieren en plotseling valt je oog op iets levensloos. Sterker nog, het blijkt een lijk te zijn! Het overkwam Georgina Verbaan.

 

Het enige wat ik wel eens in de tuin heb gevonden is een dode mus of een dode muis. De dader was ook snel te vinden. Dat was onze poes namelijk. Toch kan het ook een tikje minder onschuldig: wat als je plotseling een menselijk lijk in je tuin vindt? Dan moet je toch wel even slikken, ofniet?

Georgina en Jort

Georgina vond het stoffelijk overschot tussen haar hortensia’."Het gezicht lag ontzettend uit elkaar, dus het was moeilijk om vast te stellen of het een man of vrouw was"’ aldus de actrice. “Ik dacht eerst dat het een grap was, omdat ik jarig was.” Volgens de politie lag de arme man/vrouw er al sinds vrijdag. Gelukkig was het weer wat kouder….

Of Verbaan nu slapeloze nachten heeft? "Nee hoor, zo gebeurt er eindelijk eens iets in Nigtevecht. Het lijkt wel CSI." Ach ja, soms kun je er maar beter om lachen. Het zou je maar overkomen!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top