Fashion

Meghan Markle en Beyoncé ontmoetten elkaar bij de première van The Lion King in Londen

Meghan Markle en Beyoncé ontmoetten elkaar bij de première van The Lion King in Londen

Het is je vast niet ontgaan dat Beyoncé en Jay-Z fan zijn van Meghan Markle. Tijdens de Brit Awards was het beroemde koppel niet aanwezig om een award in ontvangst te nemen. In plaats daarvan stuurden ze een filmpje van zichzelf voor een portret van Meghan Markle als Mona Lisa.

Gisteravond vond de première van The Lion King plaats in Londen en mede omdat Disney geld heeft gedoneerd aan het goede doel van Prins Harry (die zich inzet voor het beschermen van dieren in Afrika) liepen hij en zijn vrouw Meghan Markle over de rode loper. Laten nou net Beyoncé, die de stem van Nala voor haar rekening nam, en hubby Jay-Z aanwezig zijn.

Een ontmoeting kon natuurlijk niet uitblijven. Meghan en Beyoncé bleven elkaar aanraken na een knuffel gegeven te hebben en Harry sloot later aan bij het gesprek. Het schijnt dat Beyoncé heeft gezegd dat ze de kleine Archie een mooie baby vindt en Jay-Z adviseerde het koppel om tijd voor elkaar te blijven maken, ondanks dat ze het druk hebben met hun pasgeboren spruit. 

Als dat geen mooie vriendschap wordt, dan weten wij het ook niet meer. 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top