Fashion

Aanklager maakt Wesley Snipes belachelijk

De rechtzaak tegen Wesley Snipes is nog steeds in volle gang. Helaas zit het de Blade-acteur niet mee. De openbare aanklager heeft zijn charmes losgelaten op de jury. Met resultaat.

 

Wesley Snipes staat terecht voor het ontduiken van belastinggeld. De man zou voor ruim 12 miljoen dollar aan geld hebben weggemoffeld. De belastingdienst was certainly not amused en klaagde de man aan. Helaas zit het de acteur niet mee: openbare aanklager Robert E. O'Neill maakt hem graag midden in de rechtzaal belachelijk.

Toen de aanklager een pleidooi hield voor de jury, deed hij de sketch How to make a million dollar and not pay taxes na van komiek Steve Martin. “Eerst verdien je een miljoen en als de belastingdienst vraagt waarom je geen belasting betaalt, zeg je gewoon dat je dat bent vergeten", aldus de man. Auwts! De jury kon het wel waarderen en barstte in lachen uit.

Wesley kan voor lange tijd de bak in draaien

Snipes houdt nog altijd vol volkomen onschuldig te zijn. “Ik heb er groot vertrouwen in dat de waarheid boven komt en ik word vrijgesproken”, aldus de acteur. “Ik heb nog steeds geen idee wat de belastingdienst nu eigenlijk van mij wil. Ik heb altijd mijn belastingen betaald." De man loopt nu, na het betalen van een borgsom van 1 miljoen doller, voorlopig nog vrij rond. Maar hoelang zou dat nog duren? Er hangt hem namelijk een gevangenisstraf van 16 jaar boven het hoofd.

To be continued!

(Elisah)

Bron: Novum

Deel dit artikel
Back to top