Fashion

Britney update: ze moet dokken

Dat Kevin Federline op dit moment beter voor zijn kids zorgt, is overduidelijk. Maar meneer is en blijft een echte golddigger. Wat hij eist? Ex Britney moet al zijn rechtbankkosten betalen.

Ondanks dat Kevin juist degene is die rechtzaken tegen zijn ex begint, moet deze laatste wel voor alle kosten opdraaien. Federline heeft geëist dat Britney flink in de buidel moet tasten om hem op juridisch gebied zo goed mogelijk te ‘helpen’. Van de 154.000 dollar moet ze minstens 120.000 dollar betalen. De reden: Britney verdient maandelijks meer dan 700.000 euro en K-Fed is werkloos (hij was toch rapper?). Dat laatste wil niet zeggen dat hij geen cent te makken heeft, hij krijgt maandelijks alimentatie van 15.000 dollar. Ik zeg: golddigger!

Britney moet dokken

Nog meer Britney-nieuws: Julia Roberts voelt mee met de popdiva. "Ik zie en hoor wat er met haar gebeurt en zou haar graag in mijn huishouden willen opnemen", aldus Roberts. "Dan zeg ik: dit is hoe het gaat en niet anders. En dan zou ik voor haar zorgen. Toch aardig van Julia, ofniet? Nog iemand anders die Brit wil adopteren?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top