Fashion

Kevin vreest voor leven Britney

Kevin Federline heeft bekend te vrezen voor het leven van Britney Spears en hun kinderen Sean Preston en Jayden James. De man is doodbang dat zijn ex zichzelf en hun kinderen iets aandoet.

 

Nicole Naran, de nieuwe vriendin van Kevin deed in een Brits roddelblad een boekje open over de relatie tussen haar vriend en zijn ex. Ze vertelt onder andere dat Federline ervoor vreest dat Britney zichzelf en haar kids iets aandoet, omdat ze tot alles toe in staat is als ze pillen en alcohol heeft gebruikt. Daar voegt ze nog aan toe dat Spears onverantwoordelijk met haar zoontjes omgaat. “Ze liet de kinderen onbewaakt achter bij het zwembad en reed met ze rond zonder hen gordels om te doen,” aldus Nicole. Het schijnt dat het twee dagen duurt voordat Sean Preston en Jayden James weer rustig zijn, nadat ze van hun moeder komen. La Spears zou haar kroost geen vaste routine geven. Nicole: “Hij kan het niet aan hen gestrest, gedesoriënteerd en getraumatiseerd in het gezelschap van hun moeder te zien, terwijl ze weer eens zonder doel met hen door Los Angeles rijdt, gevolgd door tientallen journalisten."

Britney en Kevin... ...in betere tijden.

Op dit moment heeft Kevin nog de volledige voogdij over zijn twee zoontjes. Of Britney zich weer met de opvoeding mag bemoeien, wordt morgen bekendgemaakt.

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top