Fashion

Victoria op de set van Ugly Betty

Victoria Beckham heeft de opnames van Ugly Betty er alweer op zitten. De voetbalvrouw werd voor een gastrolletje gevraagd en hier stemde ze gretig mee in. Erg logisch: mevrouw kreeg er 100.000 euro voor!

De komst van The Beckhams is menig Amerikaan niet ontgaan. Amerika ligt plat voor de Britten. Zo ook de makers van hitserie Ugly Betty: zij zagen Posh graag paraderen in één van hun afleveringen Nice Day for a Posh Wedding. Hierin is Vicky te zien als zichzelf. Erg veel moeite heeft ze dan ook niet hoeven doen. Ik denk dat het zetten van haar handtekening onder dat geweldige contract meer moeite heeft gekost dan het ‘acteren’. Daar komt ook nog eens bij dat Vicky de hele tijd in designerjurken van Vera Wang mocht rondlopen. Tja, somebody got to do it!

Posh

Posh

Posh

Posh 

De voetbalvrouw is in de aflevering te gast bij de bruiloft van Wilhelmina (gespeeld door Vanessa Williams). Sterker nog: ze speelt het bruidsmeisje. De avond ervoor gaan de dames helemaal los tijdens de vrijgezellenparty. Zie Beckham eens dansen op die tafel!

Gelukkig werden er op de set foto’s gemaakt van Victoria. Kijk en huiver. Maken de foto’s je al nieuwsgierig?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top