Fashion

Contract van 120 miljoen voor Madonna

Dat celebrities bakken met geld verdienen, is niets nieuws aan de zon. Maar dat ze zóveel verdienen, vind ik simpelweg schandalig. Neem nou Madonna: mevrouw heeft een contract gekregen van 120 miljoen dollar!

Ik hoop elke maand weer dat de Postcode Loterij op mijn adres is gevallen. Helaas is Winston Gerschtanowitz nog steeds niet voor mijn voordeur verschenen met een grote cheque. Madonna hoeft gelukkig niet elke maand hopeloos voor de voordeur te zitten. Nee, ze belooft een platenmaatschappij gewoon binnen tien jaar drie albums te maken en de rechten, de promotie van haar concerten en de verkoop van alle goodies aan hen te geven. Wat ze hier voor krijgt? Een ‘kleine’ vergoeding van 120 miljoen dollar. Tja, ze moet er natuurlijk ook erg hard voor werken. Voor Maddy is dit ook een nieuwe periode in haar leven: ze heeft haar platenmaatschappij Warner Bros namelijk verruilt voor Live Nation. Misschien hadden die miljoentjes er iets mee te maken?

Madonna

Met deze vette cheque maakt de popdiva zich de op drie na rijkste vrouw in de showbizz. Oprah Winfrey, J.K. Rowling en Martha Stewart staan bovenaan. Ongelooflijk, hoeveel zouden zij dan wel niet hebben?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top