Fashion

Britney Spears gebruikte drugs?!?

Vandaag weer weinig positief Britney nieuws (geloof me: ik vind het ook niet leuk). De voormalige bodyguard van de popdiva wilde getuigen in een rechtzaak tegen Spears. Ze zou namelijk drugs gebruiken.

De zaak Kevin Federline versus Britney Spears is nog lang niet afgerond. K-Fed doet er namelijk alles aan om ervoor te zorgen dat hij de volledige voogdij over zoontjes Sean Preston en Jayden James krijgt. Liet hij eerder al voormalige werknemers dagvaarden, nu komt ook bodyguard Tony Barretto aanzetten. Volgens hem is de popdiva flink aan de drugs en daar wilde hij maar al te graag over getuigen. Helaas werd deze tegengehouden door de advocaten van Spears. Zij wilden de man niet ondervragen. Gelukkig is er wel een geschreven verklaring van Tony toegevoegd aan het bewijsmateriaal.

Britney Spears gebruikt drugs?!?

Barretto werkte enkele maanden voor Britney. Voor de spierbundel een zware taak: in die tijd viel Brit een fotograaf aan, liet haar hoofd kaalscheren en stapte sliploos de auto uit. ‘Helaas’ was deze roerige tijd maar van korte duur voor de man: toen hij weigerde Britney’s hoedje van de grond te rapen, ontsloeg de popdiva de arme man. Misschien wel goed ook, wie wil er nu nog voor haar werken?

Britney aan de drugs: geloof jij het?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top