Fashion

Fatima voor le Coq Sportif

Fatima Moreira de Melo is hot! Zien we haar niet rondhuppelen in de Rabobank-reclames, dan wel weer op het hockeyveld. En vanaf nu kunnen we de topsportster ook zien in de nieuwste Le Coq Sportif modecampagne.

Het retro sportmerk is weer een nieuw gezicht rijker, namelijk die van Fatima Moreira de Melo. En zij is niet de enige. De hockeyster, die eerder al de populaire gouden schoen voor het merk ontworp, is samen met Wereldkampioen wielrennen Tom Boonen te zien in de nieuwste campagne. Deze laatste is tevens het nieuwste gezicht geworden van de mannencollectie Le Coq Sportif Deluxe (niet ontworpen door Fatima).

Voor Le Coq Sportif heeft de Melo een lijn ontworpen vol met leuke sportkleding voor de fashionistas op het veld. Sombere kleuren als grijs, worden opgevrolijkt door knalroze accenten en het geheel ziet er erg sexy uit. Tja, als je nou niet de aandacht trekt van die ene leuke jongen langs de lijn…

Fatima

Fatima

Fatima Fatima

Fatima

Fatima

Fatima Fatima

Fatima Fatima Fatima 

De foto’s zien er erg mooi uit en vooral de manier waarop geschoten is (lees: de sporters springen in de lucht) ziet er speels uit. Denk nou niet dat dat mooie avondjurkje, het afgeknipte spijkerrokje of die stoere jeans ook in de collectie horen: Fatima en Tom hebben de kleding gecombineerd met items uit hun eigen kledingkast.

Wat vind jij van de collectie?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top