Fashion

Michelle Pfeiffer mooiste oudere vrouw

Michelle Pfeiffer mag dan al iets ouder zijn dan de meeste Hollywoodchicks. In ieder geval mag zij zich wel de mooiste noemen. De actrice is verkozen tot mooiste vrouw in haar leeftijdscategorie.

Sommige vrouwen worden er door de jaren heen niet mooier op, maar je hebt ook van die gevallen zoals Michelle Pfeiffer. De actrice wordt mooier naarmate ze ouder wordt (laten we hopen dat dat ook voor ons geldt). De 49-jarige Michelle kreeg de prijs van Mooiste Oudere Vrouw van OK! Magazine. Haar schoonheidsgeheim? “Het is heel simpel. Eet goed, sport veel en zorg voor voldoende slaap. Daarnaast is het helemaal niet erg om af en toe te snoepen,” aldus Pfeiffer. Haar jonge uiterlijk heeft de actrice niet te danken aan cosmetische ingrepen: "Je kunt aan je lichaam laten sleutelen, maar dat verhindert niet dat je ouder wordt", aldus de actrice. Een goed voorbeeld dus!

Michelle is de mooiste

Cindy Crawford moest genoegen nemen met een tweede plaats voor haar fantastische lichaam. Ellen Barkin (nummer drie), Glenn Close (nummer vier) en Marcia Gross (nummer 5) volgden hen op de voet.

Michelle Pfeiffer is de mooiste oudere vrouw. Mee eens?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top