Fashion

Britney’s nieuwste parfum

Britney hoeft niet alleen maar negatief in het nieuws te komen, daarom vandaag eens een positief nieuwtje. Haar nieuwste parfum Believe is net gelanceerd.

Britney Spears Believe is het nieuwste parfum van de popdiva en komt net op het goede moment (hopelijk wordt Brits reputatie hiermee weer een beetje opgekrikt). Het luchtje straalt zelfvertrouwen, optimisme en individualiteit uit. Als we Elizabeth Arden (het bedrijf die het parfum uitbrengt) moeten geloven is Believe een reflectie van Brits ziel.

De advertentie

Bij een nieuw luchtje hoort natuurlijk een nieuwe campagne en wij hebben de advertentie al ergens vandaan geplukt. Het ziet er erg mooi uit en de zangeres staat op de foto alsof ze weer helemaal de oude is. Toch gaan er geruchten dat Spears gebruik heeft gemaakt van een stand-in of juist een foto heeft gebruikt van járen geleden. Bronnen beweren namelijk dat Britney een te platte buik en te dunne armen heeft. Toch ontkent Elizabeth Arden. Zij houden stug vol dat het écht het lichaam van de popdiva is. Het enige ‘minpuntje’ is dat de foto begin dit jaar is geschoten. Maar ach, dat zijn maar een paar maandjes toch?

Al met al een mooie foto. Wat vind jij?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top