Fashion

Matt brengt veel geld in het laatje

Matt Damon is de meest winstgevende acteur volgens het Amerikaanse tijdschrift Forbes. Het gaat dus erg goed met Matt. Met dit nieuws staan de filmmaatschappijen al in de rij.

Het is een hele rekensom, maar dan heb je wel wat: voor elke euro die aan Matt wordt uitgegeven, brengt hij er 29 van in het laatje. Dat maakt hem de meest winstgevende acteur van dit moment. Collega-vriend Brad Pitt staat op nummer twee (elke euro levert hem 24 euro op), Johnny Depp en Vince Vaughn op nummer drie (zij brengen voor elke euro 21 euro op).

Matt Damon meest winstgevend Jennifer is het meest succesvol van de vrouwen!

Jennifer Aniston staat op de vrouwelijke nummer één met een bedrag van zeventien euro (waarom verdienen de mannen weer beter?). Rivale Angelina Jolie staat op een tweede plaats met vijftien euro. Forbes berekent deze cijfers aan de hand van de laatste drie films die acteurs en actrices hebben gemaakt. De opbrengst van de producties werd berekend met de wereldwijde opbrengst van bioscoopkaartjes en de verkoop en verhuur van dvd's en video's in de Verenigde Staten. Een heel gecijfer dus!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top