Fashion

6 dingen die succesvolle vrouwen iedere dag doen

Lauren Conrad is een geboren carrièrevrouw. Jaren nadat de succesvolle tv-serie The Hills eindigde, mag ze zichzelf een schrijfster, mode ontwerpster, actrice, model, reality ster en onderneemster noemen. Aan Refinery29 verklapt het rolmodel voor meisjes all over the world 6 favoriete dingen die succesvolle vrouwen iedere dag zouden moeten doen.

#1 -Be Kind
Wees altijd aardig! Je hoeft je absoluut niet bitchy te gedragen om succesvol te worden of de top te bereiken. Wees aardig tegen iedereen die je ontmoet en support anderen in hun carrière als zowel in hun persoonlijke leven. Uiteindelijk werpt dat zijn vruchten gegarandeerd af!
 
 
#2 – Watch the clock
In andere woorden: wees op tijd! Het maakt niet uit wat voor gelegenheid het is, wees altijd op tijd. Een hapje eten met je vrienden, een belangrijke meeting of lunch met je oma, op zijn zijn laat zien dat je punctueel bent en de andere persoon in kwestie respecteert. Daarnaast is het goed om deze mindset te hebben.
 
#3 – Make friends
Maak altijd tijd voor je vrienden en het maken van nieuwe. Succesvolle vrouwen hoeven niet 24/7 vastgeplakt te zitten aan hun bureau. Praten met anderen tijdens werktijd kan ervoor zorgen dat je je motivatie terugkrijgt of inspiratie opdoet. Socialiseren met collega's tijdens en na werktijd zal je helpen met het opbouwen van belangrijke connecties.
 
#4 – Treat your body right
Goed zorgen voor je lichaam is een must als je productief wil zijn. Je geest functioneert niet naar behoren als je dit niet doet. Dus eet goed, zorg voor genoeg slaap en beweeg dagelijks.
 
 
#5 – Tidy and clean
Schoon huis, schone geest! Dit is 'oh-zo' waar! Het hebben van een schone en nette omgeving zorgt voor een lege mindset en helpt je beter concentreren op de belangrijke dingen.
 
#6 – Keep learning
Blijft altijd leren en je vaardigheden ontwikkelen. Succesvolle vrouwen zijn altijd bezig met het verbeteren van hunzelf en het leren van nieuwe dingen. Zorg dat je altijd jezelf blijft ontwikkelen om on top of all that is going on in jouw industrie.
Deel dit artikel
Back to top