Fashion

Robbie en David een stelletje?!?

Het einde van de zomer betekent niet alleen maar het einde van alle pret. Nee, dan begint het nieuwe televisieseizoen weer met gloedjenieuwe afleveringen van Desperate Housewives.

Ik had al genoeg redenen om naar Desperate Housewives te kijken (Humor: check! Herkenbare capriolen: check! Mooie mannen: check!). Maar nu heb ik nog een goede reden om in het nieuwe televisieseizoen af te stemmen op de Net5 hitserie: Robbie Williams en David Beckham. Want wat schijnt? De twee hetero’s gaan waarschijnlijk een excentriek homokoppel spelen.

Robbie en... ...David: een stelletje?

De bedenker van de serie, Marc Cherry, zou in de twee Britten de perfecte buurmannen zien, die samen met de wanhopige huisvrouwen goed in Wisteria Lane kunnen wonen. In eerste instantie had Cherry Tom Cruise in gedachten, maar omdat deze én een Amerikaan én maar 1.70 meter is (Robbie is ruim 1.85 meter), zag hij van dit idee af. Tom vindt het zeker niet erg dat deze rol door zijn beste vriend is weggekaapt. Volgens Marc hebben Britten ook meer zelfspot.

Wow, ik ben benieuwd: David Beckham en Robbie Williams in één serie als homo’s! Ik durf te wedden dat één van de huisvrouwen wanhopig verliefd op één van de twee wordt (ik gok op Susan) niet wetende dat deze op mannen valt.

Ga jij kijken?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top