Fashion

Brooklyn Beckham zet eerste tattoo en laat zich inspireren door papa David

Hoewel Brooklyn Beckham inmmiddels aardig een naam voor zichzelf heeft weten te maken heeft hij zijn faam nog altijd het meest te danken aan zijn beroemde ouders. Als zoon van de wereldberoemde ex-Spice Girl Victoria en voetballer David Beckham kan het niet anders dan dat Brooklyn nu in de voetsporen van zijn vader treed. Al doet hij dat nu op een bijzonder permanente manier.

Brooklyn Beckham nam dit weekend plaats in de stoel van de tatoeëerder Mark Hahoney. Die onder andere de lichamen van beroemde mensen als Lady Gaga en Johnny Depp mocht voorzien van een blijven plaatje. In Shamrock Social Club in Hollywood liet de jonge Brooklyn op zijn onderarm de afbeelding van een Indiaan met hoofdtooi plaatsen.

Dit idee heeft komt niet zomaar uit de lucht vallen want voor inspiratie heeft de oudste Beckham telg duidelijk gekeken naar papa David. Zo heeft David Beckham namelijk eenzelfde soort tattoo op zijn borst. De wereldberoemde voetballer staat natuurlijk bekend om zijn enorm aantal tattoeages, zou dit voor Brooklyn de eerste van velen zijn?

Thank you so much Mark x just like dads

Een bericht gedeeld door bb (@brooklynbeckham) op

Honoured to have my first tattoo done by dads friend Mark Mahoney

Een bericht gedeeld door bb (@brooklynbeckham) op

And we are done x

Een bericht gedeeld door bb (@brooklynbeckham) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top