Fashion

Kevin wil zoontjes beschermen

We zaten dan wel altijd te klagen over Kevin Federline, de ex van Britney Spears. Maar hij doet tenminste één ding goed: zijn zoontjes beschermen.

Dat kunnen we helaas niet zeggen van moeder Britney, die haar zoontjes overal mee naartoe neemt en zelfs in het bijzijn van hen een fotograaf bedreigt. Kevin pakt dat juist anders aan. "Als de kinderen bij hem zijn, houdt hij ze weg bij de paparazzi. Je zult geen foto's zien van Kevin, paraderend met zijn zoons in het openbaar", aldus de advocaat. "Hij wil zijn zoons veilig opvoeden en niet blootstellen aan de media.”

Kevin Federline en zijn gezin K-Fed

Kevin en Brit zijn sinds afgelopen maandag officieel gescheiden. En dat betekent ook dat K-Fed een bepaald bedrag per maand krijgt van Britney (en dan hebben we het nog over een paar honderd euro). Maar volgens de advocaten van Federline, heeft dat niets te maken met 'golddiggerrij': "Omdat Kevin een beroemde vader is, heeft hij met andere dingen te maken dan andere vaders. Zoals hoge kosten voor bescherming en een babysit", zegt de advocaat. "Er zijn mensen die je moet betalen om ervoor te zorgen dat je kind zich net als leeftijdsgenootjes kan gedragen. Niet iedereen kan dat begrijpen."

Hoe dan ook, we kunnen alles van Kevin zeggen, maar zijn kinderen opvoeden doet hij erg goed. Wat jij?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top