Fashion

Usher en Tameka nog altijd samen

Ondanks de vele geruchten over de relatie van Usher en Tameka, zijn de twee nog altijd bij elkaar. Volgens hem heeft moeder Patton niets te maken met de bruiloftsbreuk.

 

De Amerikaanse media berichtten vorige week dat Usher de bruiloft zou hebben afgezegd voor zijn moeder. Maar volgens de twee is daar niets van waar: "Niemand weet waarom we de bruiloft hebben uitgesteld", vertelde Tameka. “Maar ik kan zeggen dat het geen van de redenen die worden genoemd een rol speelt." Er is dus geen sprake van een break-up. "Het gaat goed met ons", aldus Usher. Daaraan toevoegend dat hij en zijn verloofde nog geen nieuwe datum hebben uitgeplukt: "We laten het jullie weten zodra we er uit zijn.”

Usher en Tameka Usher en zijn mams

De dag dat Usher met zijn Tameka zou trouwen, vloog hij per direct naar zijn mams in Atlanta. De reden volgens de media? Hij wilde vrede sluiten met Jonnetta Patton. Daar komt nog bij dat er ook andere geruchten waren. Zo zou Tameka graag een grote barbecue houden na de plechtigheid. Usher zag het liever anders: hij wilde juist een topkok inhuren om voor alle gasten te koken. Tja, je bent nou eenmaal een wereldberoemde R&B-ster ofniet…

(Elisah)  

Deel dit artikel
Back to top