Fashion

Pete Doherty vraagt nieuwe vriendin ten huwelijk

Pete blijft ons maar verbazen. Wat de beroepsloser nu weer heeft gedaan? Hij heeft zijn nieuwe vriendin Christine ten huwelijk gevraagd.

Of er echt sprake is van liefde, is nog maar de vraag. De huwelijkspoging klinkt eerder als een wanhoopsdaad. Pete vroeg zijn nieuwste vlam namelijk ten huwelijk toen hij woedend was op ex Kate Moss. En ondanks zijn trouwplannen, vertelt hij in interviews nog altijd dat hij verlangt naar Moss: "Ik houd met heel mijn hart van haar. Ik houd van de manier waarop ze praat en loopt." Maar aan de andere kant, vertelt hij ook: "Kate is een vals kreng", zegt Pete. "Ze beschuldigde me altijd van vreemdgaan, terwijl ze zelf constant aan het flirten was met andere mannen. Kate is jaloers en achterdochtig.” Een typisch geval van een haat-liefdeverhouding.

Komt het nog goed? Wat zien vrouwen in Pete?

Volgens Doherty gaan hij en Christine in november trouwen, maar of dit echt gaat plaatsvinden? Als het aan Pete ligt, komt hij zo weer bij haar terug, ondanks de trouwplannen. "Kate droomde van ons als gezin", zegt de Babyshambles-zanger. "Helaas heeft mijn drugsprobleem dat verwoest.” Wat Kate hier allemaal van vindt? Die spreekt zo nu en dan stomdronken zijn antwoordapparaat in: "Ze liet gisteren een bericht achter op mijn antwoordapparaat waarin ze dronken 'Moon river' voor me zingt."

Tja Kate, wat wil je nou? Arme Christine…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top