Fashion

Victoria praat over Rebecca Loos

Victoria Beckham heeft dan eindelijk iets verteld over de minnares van haar man, Rebecca Loos. Hét typische gevalletje van jezelf omhoog wippen! Vicky spreekt.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als mijn vriendje me ooit bedriegt met een ander, neem ik wraak. Ik verf alles roze! Inclusief zijn mooie designerschoenen, zijn mooie pak en zelfs zijn auto. En ik stop seconde-lijm in zijn potje haargel, wis het hele geheugen van zijn laptop en stuur genante foto’s naar al zijn collega’s (verder ben ik een erg lief meisje…).

Helaas is Victoria Beckham iets milder: na het slippertje met Rebecca Loos, werd David goed en wel ‘opgevangen’ door vrouwlief. "Het schandaal heeft ons huwelijk uiteindelijk sterker gemaakt", aldus Posh. "Ik ga er niet over liegen. Het was een hele moeilijke tijd. We zijn er samen uitgekomen, maar niemand heeft ooit gezegd dat het huwelijk makkelijk is. David en ik zijn er uiteindelijk sterker en gelukkiger uitgekomen. Ons huwelijk is nu zelfs beter dan toen we net getrouwd waren."

Vicky en David weer helemaal gelukkig? Posh en Becks

Uhm, Vicky? Komt dat niet, omdat David met het slippertje zijn dosis buitenechtelijke seks weer heeft gehad? Ik geef hem nog een jaar en dan bespringt hij weer iemand.

Once a cheater, always a cheater!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top