Fashion

Busta Rhymes heeft vier rechtzaken aan de broek hangen

Het gaat slecht met rapper Busta Rhymes. Naast het feit dat we nooit meer iets van hem horen, heeft meneer Bad Boy ook nog eens vier rechtzaken aan de broek hangen. Niet niks!

Het afgelopen jaar heeft Busta niet stilgezeten. Nee, de rapper heeft zich in die twaalf maanden erg ‘nuttig’ gemaakt. Zo reed hij met een slok op achter het stuur, reed eens door het rode licht en mishandelde tot twee keer toe mensen. De eerste was zijn oude chauffeur die achterstallig loon kwam innen, de tweede een fan, die zijn auto bespuugde. Tja, wat doe je dan als je Busta Rhymes heet? Juist, je knokt erop los.

Naast een onzettend slecht kapsel heeft Busta ook een slechte invloed op zijn fans...

Deze incidentjes hebben ervoor gezorgd dat de rapper vier keer is aangeklaagd. En al deze vier aanklachten worden apart behandeld in de rechtbank. Busta mag dus binnenkort de rechtbank als zijn tweede huis zien. Het aanbod om alle schuld van de vier zaken te bekennen en daarvoor in de plaats een gevangenissstraf van een jaar te krijgen, heeft hij afgeslagen. Geen goede zet van hem, want hij kan waarschijnlijk voor een veel langere tijd achter de tralies belanden.

Ik zeg: Busta, you’re busted!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top