Fashion

Victoria heeft rol in Ugly Betty

De sterren houden wel van een snabbel hier en een snabbel daar. Daar weet Victoria Beckham alles van. Mevrouw de voetbalvrouw gaat waarschijnlijk een paar afleveringen

spelen in Ugly Betty.

Iedereen kent natuurlijk wel het leuke Tien-programma Lotte. En deze serie heeft de Engelse serie Ugly Betty ter inspiratie genomen (en Ugly Betty is weer geinspireerd op Yo Soy Betty, La Fea, een Colombiaanse telenova. Snap je het nog?). Nu heeft één van de sterren van de show, Eric Mabius, Vicky gevraagd om een paar keer te komen optreden. “Victoria is een echte mode-icoon en de show gaat juist daarover. Ze zou erg goed passen bij de cast,” aldus een bron.

De cast van Ugly Betty

Beckham krijgt maar liefst 70.000 pond voor haar optreden. En hier hoeft ze weinig extra’s voor te doen: ze speelt namelijk zichzelf. Victoria is ervan overtuigd dat ze geen actrice is, dus speelt ze liever Victoria Beckham. Zo hoeft ze niet te acteren. Hoe lui!

Of Vicky met de rol instemt, is nog niet bekend. Maar op dit moment is ze er wel over aan het nadenken. Wat vind jij? Moet Vicky in Ugly Betty gaan spelen?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top