Fashion

Pete Doherty bedroog Kate vaker

Het Zuid-Afrikaanse model is niet de enige vrouw die tussen de lakens van Pete Doherty is beland. Ook een Italiaanse fan kan meepraten over de bedprestaties van de beroepsloser.

"Pete maakte meteen duidelijk dat hij seks met me wilde", aldus de 21-jarige Lara Laghi. "Ik voelde me wel schuldig tegenover Kate, maar Pete gedroeg zich alsof ze niet eens bestond." Of het verleiden van Pete het allemaal waard was? "De seks was niet echt geweldig, maar dat kwam doordat hij onder invloed van drank en drugs was", bekent ze. "Ik vraag me zelfs af of hij het zich kan herinneren." En nee, Lara liegt niet. Er zijn die avond foto’s gemaakt van de twee en die zijn weer uitgelekt in de Britse pers. Auwts!

Lindi Hinston Kate en Pete in gelukkige tijden

Voor Kate nog meer redenen om Pete voorgoed aan de kant te zetten. Vooral omdat hij vorige week ook nog eens betrapt is met de Zuid-Afrikaanse Lindi Hinston (Lindi voelde zich ook erg schuldig tegenover Kate. Vooral omdat het haar idool is..). Volgens insiders kan zij een blijvertje zijn, nu Moss haar vriend aan de kant heeft gezet. "Ze hebben elkaar vorige week meerdere keren gesproken en ze hebben weer een afspraakje gemaakt", onthult een vriend van Lindi. Mijn vraag aan deze vrouwen: wat zien jullie in hemelsnaam in Pete Doherty?

Arme Kate. Als ze nu maar niet weer naar de drugs grijpt…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top