Fashion

Irene Moors strijdt tegen borstkanker

De KWF Kankerbestrijding komt voor de tweede achtereenvolgende jaar met een roze geluksarmbandje. En Irene Moors draagt ter promotie de Pink Ribbon.

Altijd een goed initiatief van BN’rs: het goede doel steunen. Presentatrice Irene Moors promoot dit jaar een nieuw geluksarmbandje van het KWF. “Met deze armband wil ik laten zien dat ik meeleef met al die vrouwen die zijn getroffen door borstkanker,” aldus Irene. “Ik ondersteun hiermee het wetenschappelijk onderzoek zodat voor vele vrouwen er betere behandelingen tegen borstkanker gerealiseerd kunnen worden.”

Irene Moors steunt KWF Kankerbestrijding

Het KWF Kankerbestrijding geluksarmbandje laat zien dat je de strijd tegen borstkanker steunt. Maak het bandje vast met drie knopen, doe drie wensen en doe het nooit meer af. Je zult zien dat het werkt.

Helaas moeten we nog even wachten op het sieraad. Vanaf 1 oktober is het bandje in 110 winkels (onder andere bij DIDI en Ici Paris XL) te koop. Kun je niet wachten met doneren? Via www.kwfkankerbestrijding.nl kun je alvast een bijdrage doen.

Een goed initiatief Irene! Steun jij KWF Kankerbestrijding?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top