Fashion

Nomineer Breast Friend voor award!

Mode, we raken er niet over uitgepraat. Maar wat ook zeker de aandacht verdient zijn goede doelen. Wist je dat bij 13.000 vrouwen jaarlijks borstkanker wordt geconstateerd? Een Breast Friend maakt het leed wat draaglijker. Om hen in het zonnetje te zetten is de Breast Friends Award in het leven geroepen. De beloning:5000,- en een fotoshoot.

Breast Friend

Om de Breast Friends van Nederland in het zonnetje te zetten, is de Breast Friends Award in het leven geroepen. Voor deze award komen personen in aanmerking die zich op een bijzondere wijze inzetten voor het welzijn van mensen met borstkanker. De diagnose borstkanker zet elk jaar namelijk opnieuw het leven van duizenden vrouwen op zijn kop. Juist dan is er behoefte aan een luisterend oor, aan mentale en emotionele ondersteuning en aan iemand op wie de patiënt altijd kan terugvallen. Kortom: een Breast Friend.

Dus ken je iemand die het afgelopen jaar een bijzonder initiatief heeft ontwikkeld waar vele borstkankerpatiënten wat aan hebben? Nomineer dit initiatief dan voor 1 september 2011! De winnaar ontvangt €5000,- en een foto van haar- of hemzelf samen met zijn of haar Breast Friend, gemaakt door modefotograaf Patricia Steur. 

Kijk voor meer informatie over de Breast Friends Award 2011, waargebeurde verhalen, prachtige dubbelportretten en persoonlijke tips & tricks om de behandeling makkelijker door te komen op BreastFriends.nl!

Deel dit artikel
Back to top