Fashion

Shop & steun Pink Ribbon

Shoppen is iedere maand van het jaar fijn, maar in oktober kun je er ook een goed doel mee steunen. Pink Ribbon vraagt de aandacht voor ‘oktober borstkankermaand’, door onder meer pink(ish) items te verkopen. Het geld dat de stichting hiermee ophaalt, kan worden gebruikt om de strijd tegen borstkanker voort te blijven zetten. Shop en draag je steentje bij!

pink ribbon 2011 manfield pumps

Manfield houdt een mooie traditie in stand, waarbij ieder jaar een limited edition schoen speciaal voor Pink Ribbon wordt ontworpen. Dit jaar is het een classy pump, gemaakt van zwart suède en leer. Op de hak zitten roze en zilveren steentjes, die subtiel glinsteren bij iedere stap die je zet. De verkoopprijs van dit exclusieve schoeisel is € 99,99, waarvan Manfield € 25,- doneert aan de stichting. De pumps zijn de hele maand oktober te koop in alle Manfield filialen in Nederland en te bestellen via de online shop.

pink ribbon 2011 c&a

Modeketen C&A start deze maand de campagne ‘C&A with love for Pink Ribbon’. Hiervoor zijn maar liefst acht schattige T-shirts ontworpen, door C&A in samenwerking met Pink Ribbon magazine. Vijf van de twaalf euro's die een shirtje kost, gaan naar de strijd tegen borstkanker. Je vindt de T-shirts in ieder Nederlands C&A filiaal en in de online shop.

pink ribbon 2011 repeat cashmere

Ook Repeat Cashmere draagt graag haar steentje bij aan een gezondere wereld en ontwierp speciaal voor Pink Ribbon een 100% kasjmier shawl. Deze zachte BFF voor in de winter wordt nog tot en met eind maart 2012 verkocht voor € 69,95 in de flagship stores en Bijenkorf shops in Nederland. 20% van de verkoopprijs gaat direct door naar Pink Ribbon. Het feit dat Hollands glorie Doutzen Kroes gezicht is van ook deze shawl, zal sowieso helpen!

pink ribbon 2011 batavia stad

Batavia Stad Fashion Outlet steunt Pink Ribbon op een wel heel bijzondere manier. Bezoekers maken namelijk kans om een dierbare, die het gevecht met borstkanker voert of heeft gevoerd, te verrassen en een dagje te laten verwennen in Batavia Stad. Ken of ben jij zo iemand? Geef je dan snel op via de site van Batavia Stad! De uiteindelijke winnaressen worden onder meer onder de hoede van een ervaren stylist genomen om op jacht te gaan naar een compleet nieuwe outfit.

Marlies Dekkers voor Pink Ribbon

Ook Marlies Dekkers heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor het gevecht tegen borstkanker. Dit jaar heeft ze weer een speciaal lingeriesetje ontworpen, waarvan een deel van de opbrengsten naar borstkankerstichtingen uit de hele wereld gaat, zo ook naar Pink Ribbon. Het lingeriesetje is knalroze met de bekende Marlies Dekkers Delfts blauw print. Aan de beha hangt een bedeltje met het Pink Ribbon symbool: het roze lintje. Hebben? Je bestelt het lingeriesetje in de online shop van Marlies Dekkers.  

pink ribbon 2011 etos

Etos verkoopt net als voorgaande jaren een selectie producten waarvan een deel van de opbrengst naar de stichting gaat. Ook roept de drogisterij fashionista's op om in de maand oktober hun pink pink te lakken, bij wijze van statement en steun. Een meer dan geschikt kleurtje om dit mee te doen is de Etos quick dry nagellak nr. 06, die je natuurlijk gewoon in de winkels kunt vinden. Van de € 2,49 dat het potje kost gaat € 1,- naar Pink Ribbon.

Swarovski

Gedurende de maand oktober staan alle Swarovski winkels in het teken de de ‘Swarovski for Pink Ribbon’ collectie. Deze collectie is schitterend roze en bestaat uit een viertal producten namelijk: de ‘Tack pin’, de ‘Crystalline pen’, de ‘Pink Hope pendant’ en de ‘Charm’. Onze favoriet is de ‘Crystalline pen’, een schrijfsieraad dat voor  € 29 van jou is.

Nieuwsgierig naar de andere producten? Neem dan een kijkje in de online Pink Ribbon shop!

Steun jij Pink Ribbon?

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top