Beauty

Revitalash Pink Ribbon Limited Edition wimperserum

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Het is bijna oktober; de maand waarin we aandacht vragen voor borstkanker. Speciaal voor deze borstkankermaand heeft RevitaLash haar populaire wimperserum in een nieuw roze jasje gestoken: het Pink Ribbon Limited Edition wimperserum. Nog niet bekend met dit wondermiddeltje? Dan wordt dat hoog tijd. Het Revitalash wimperserum bevordert namelijk de natuurlijke lengte en het volume van je wimperhaartjes, waardoor ze mooier en sterker worden. Hoe dat precies werkt lees je in onze review.

Dat RevitaLash komt met een Pink Ribbon editie is niet zo gek, oogarts Dr. Brinkenhoff ontwikkelde het product namelijk als cadeau voor zijn vrouw, die herstellende was van borstkanker. De chemokuur had haar wimpers namelijk beschadigd, waardoor ze er breekbaar, dun en minder vol uitzagen.

pink ribbon revitalash limited edition 2015

De Revitalash Pink Ribbon Limited Edition is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt voor € 74,95 (2.0ml).

Deel dit artikel
Back to top