Fashion

Rapper Akon’s sexy dans met een minderjarige

Tja, wat is dat toch met die oudere mannen en minderjarige meisjes. Zien ze het verschil dan niet eens? Blijkbaar Akon ook niet.

Tijdens een show in een nachtclub in het zwoele Trinidad gaf de zanger een show. Hij vond het leuk om een fan het podium op te trekken en hiermee een zwoel dansje te doen. De fan vond het niet erg en de zanger al helemaal niet. Totdat bleek dat ze nog maar 14 jaar was.

Foei Akon!

Akon was geschrokken door het incident. Vooral omdat de beelden van dit ‘sappige’ moment uitlekten. En zijn sponsor was hier helemaal niet blij mee. Het telecombedrijf Verizon, die de Amerikaanse tour van Akon en zangeres Gwen Stefani sponsort, heeft zich meteen teruggetrokken. En Akon? Die is verbijsterd. "We hebben geprobeerd ervoor te zorgen dat de club niemand onder de 18 jaar toeliet, maar op één of andere manier is dat fout gegaan", aldus de zanger. "Het is nooit mijn bedoeling geweest om mijn fans in verlegenheid te brengen of misbruik van ze te maken op welke manier dan ook. En zeker niet van fans onder de 18 jaar oud."

Hm Akon, de volgende keer toch echt iets beter kijken. Ook al kleden sommige meiden zich alsof ze tien jaar ouder zijn: als je goed kijkt, zie je heus wel dat ze jong zijn. Ja, té jong.

Kijk en oordeel zelf: ik vond het zeer schokkend!

 

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top